Luk
Luk
product.title
Gemt som favorit
Se favoritter på mobil og computer
Lav et gratis login, for at se dine favoritter både på mobilen og din computer
Lav et gratis login Se dine favoritter
Forside
Produkter
Gavekort Pakketilbud Outlet
Guides & inspiration
Hjælp
Se alt i Ketcher Ketcher rådgiver Nyheder Tilbud

Ketcher Rådgiver

Find den rette ketcher til dig.

Start test
Se alt i Ketcher Dunlop Tecnifibre
Se alt i Babolat Pure Aero Pure Drive Pure Strike
Se alt i Head Extreme Gravity Instinct Prestige Radical Speed
Se alt i Wilson Blade Burn Clash Pro Staff Ultra
Se alt i Yonex Ezone VCore
Se alt i ZERV Enhance
Se alt i Junior Babolat Head Wilson ZERV
Spillertype
Kontrol Allround Power
Niveau
Junior Begynder Let øvet Motionist Øvet Turneringsspiller
Se alt i Tasker ZERV Babolat Dunlop Head Nike Tecnifibre Wilson Yonex
Head

Se alle tasker fra Head

Se alt i Tasker ZERV Babolat Dunlop Head Nike Tecnifibre Wilson Yonex
Se alt i Sko Junior sko
Wilson

Se alle sko fra Wilson

Se alt i Herre sko Adidas Asics Babolat Head Mizuno Wilson Yonex
Se alt i Dame sko Adidas Asics Babolat Head Mizuno Nike Wilson Yonex
Se alt i Sko Junior sko
Wilson

Se alle sko fra Wilson

Se alt i Tøj
Adidas T-shirts

Se det store udvalg af t-shirts fra Adidas

Se alt i T-shirt/Polo Junior
Se alt i Herre ZERV Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex
Se alt i Dame ZERV Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex
Se alt i Shorts Junior
Se alt i Herre ZERV Adidas Babolat Head Lacoste Nike RS Wilson Yonex
Se alt i Dame ZERV Adidas Head Lacoste Nike Wilson Yonex
Se alt i Nederdele Junior
Se alt i Dame ZERV Adidas Head Lacoste Babolat Nike Wilson Yonex
Se alt i Kjoler Adidas Nike Wilson Junior
Se alt i Træningsdragter Junior
Se alt i Herre ZERV Adidas Head Lacoste Nike Wilson Yonex
Se alt i Dame RS Adidas Head Wilson Yonex ZERV
Se alt i Strømper Adidas Babolat Head Lacoste Nike Yonex
Se alt i Tøj
Se alt i Bolde Babolat Dunlop Head Slazenger Wilson Play & Stay Skumbolde
Babolat

Se alle bolde fra Babolat

Se alt i Bolde Babolat Dunlop Head Slazenger Wilson Play & Stay Skumbolde
Se alt i Tilbehør Baneudstyr Caps/Solskærme Cover Drikkedunke Håndklæder Sportsplejemidler Støddæmpere Svedbånd / Pandebånd Diverse
Se alt i Greb ZERV Babolat Head Tourna Wilson Yonex
Se alt i Strenge Babolat Head Luxilon Wilson Yonex
Se alt i Tilbehør Baneudstyr Caps/Solskærme Cover Drikkedunke Håndklæder Sportsplejemidler Støddæmpere Svedbånd / Pandebånd Diverse
Se alt i Mærker K-Swiss
Wilson

Se alt fra Wilson

Se alt i Adidas Adidas Sko Adidas Tilbehør Adidas Tøj
Se alt i Asics Asics Sko
Se alt i Babolat Babolat Sko Babolat Bolde Babolat Taske Babolat Tilbehør Babolat Tennisketcher Babolat Tøj
Se alt i Dunlop Dunlop Bolde Dunlop Taske Dunlop Tennisketcher
Se alt i Head Head Sko Head Bolde Head Taske Head Tennisketcher Head Tilbehør Head Tøj
Se alt i Lacoste Lacoste Tilbehør Lacoste Tøj
Se alt i Luxilon Luxilon Tilbehør
Se alt i Mizuno Mizuno Sko
Se alt i Nike Nike Sko Nike Tasker Nike Tilbehør Nike Tøj
Se alt i RS RS Tøj RS Tilbehør
Se alt i Slazenger Slazenger Bolde
Se alt i Tecnifibre Tecnifibre Tasker Tecnifibre Tennisketcher
Se alt i Tourna Tourna Tilbehør
Se alt i Tretorn Tretorn Tilbehør
Se alt i Wilson Wilson Sko Wilson Bolde Wilson Taske Wilson Tennisketcher Wilson Tilbehør Wilson Tøj
Se alt i Yonex Yonex Taske Yonex Tennisketcher Yonex Sko Yonex Tilbehør Yonex Tøj
Se alt i ZERV ZERV Taske ZERV Tennisketcher ZERV Tilbehør ZERV Tøj
Se alt i Mærker K-Swiss
Se alt i Guides Ketcher rådgiver Ketcher guide Bold guide Taske guide Sko guide Opstrengningsguide
Tennis Ketcher Rådgiver

Hvilken tennis ketcher skal jeg vælge?

Spillere Alexander Zverev Andrey Rublev Anett Kontaveit Aryna Sabalenka Clara Tauson Daniil Medvedev Holger Rune Karolina Pliskova Maria Sakkari Naomi Osaka Nick Kyrgios Novak Djokovic Rafael Nadal Stefano Tsitsipas
Se alt i Om Tennis Guide: Tennisregler – den ultimative oversigt 5 egenskaber der gør dig til en bedre tennisspiller Hvornår skal jeg udskifte mit tennisudstyr? De 3 standardunderlag i tennissporten – få dem forklaret her Tennis og padel – hvilke forskelle og ligheder er der?
Hvornår skal jeg udskifte mit tennisudstyr?

Hvor længe holder mit udstyr? – bliv klogere her!

Hjælp & kontakt Handelsbetingelser Persondatapolitik FAQ Prismatch Levering Ordrestatus Reklamation Returvarer Gavekort Rabatkode Black Friday
Om os Butik i Odense Løvens hule Jobs Persondatapolitik
Se alt i LAGERSALG Ketcher Tasker Tilbehør
Se alt i Sko Dame
Se alt i Tøj Dame Herre Junior
Se alt i LAGERSALG Ketcher Tasker Tilbehør
Se alt i SUMMER SALE Ketcher Tasker
Se alt i Sko Dame Herre
Se alt i Tøj Dame Herre Junior
Se alt i SUMMER SALE Ketcher Tasker
Har du spørgsmål?
  • Dine søgninger
  • Populære søgninger Søgeforslag
Forslag
Produkter
Indhold
Se de store udvalg af ketchere fra Head - Spar op til 60% - Klik her!
Forside

Persondatapolitik

  1. GENERELT
    1. Denne persondatepolitik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Tennisshoppen indsamler og behandler oplysninger om dig. 
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Tennisshoppens hjemmeside, www.tennisshoppen.dk
    3. Tennisshoppen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Har du spørgsmål eller andre henvendelser angående vores persondatapolitik, bedes i venligst kontakte os via vores kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.
       
  2. TENNISSHOPPENS INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger vores hjemmeside Tennisshoppen, så indsamler vi automatisk oplysninger om dig – det kan fx være hvilken browser du benytter, din IP-adresse, dine søgetermer på hjemmesiden samt informationer om din computer med henblik på at forbedre hele oplevelsen for dig på vores side.
      2. Når du køber et produkt hos os, så indsamler vi oplysninger om dig. Det gælder fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Derudover gemmer vi også oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
      3. Når du opretter en profil eller foretager et køb, så har du mulighed for at krydse af, om hvorvidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde dette – enten via hjemmesiden eller i bunden af den markedsføring du modtager.
    2. Hvad er grundlaget for indsamlingen?
      1. Indsamlingen af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser og forbedre hele kundeoplevelsen på Tennisshoppen for netop dig, samt tilbyde dig relevante tilbud.
    3. Anvendelse af personoplysninger
      • Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
        – Gennemførelse af ordre i vores webshop
        – Tilmelding til nyhedsbrev
        – Administration af brugerkonto / profil
        – Deltagelse i konkurrencer eller andre events
        – Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder (fx via nyhedsmail eller via Facebook)
        – Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
        – Oversigt over købshistorik
        – Statistik
        – Øvrige markedsføringstiltag
      • Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
      • Vi fører statistik over vores brugeres adfærd på hjemmesiden og over hvilke produkter, som er forbrugerens foretrukne. Data herfra indeholder IKKE personoplysninger. Ved at ananlysere disse data opnås et kendskab til anvendelse af websitet fra brugeren. Informationen bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Data benyttes i Tennisshoppen.dk til at forstå, hvordan en samlet gruppe anvender og navigerer på websitet og derfra at kunne gøre websitet bedre og mere brugervenligt i fremtiden. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke kan se, hvor du kommer fra eller surfer videre hen, når du forlader vores website. Udover dette, så indsamler vi også information om hvilke produkter vores forbrugere, som en hel samlet gruppe, foretrækker. Dette er også med til at forbedre sitet og brugeroplevelsen. Disse oplysninger videregives eller sælges IKKE til tredjepart og ingen af dine købsinformationer gives vide. 
         
  3. BRUG AF DATABEHANDLERE
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Tennisshoppen fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af vores hjemmeside samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINE RETTIGHEDER
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan kontakte os på info@tennisshoppen.dk
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret og vi har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger – fx i forbindelse med, at du køber et produkt af os. 
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Tennisshoppen.dk.
      2. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
         
  5. SLETNING AF PERSONDATA
    1. Såfremt du ikke gør brug af vores webshop i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
    2. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.
       
  6. SIKKERHED
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
       
  7. COOKIES
    1. Tennisshoppen benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på hjemmesiden. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information hjemmesiden lægger i den.
    2. Formålet med brug af cookies hos Tennisshoppen er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at vi kan analysere og forbedre vores oplevelse. 
    3. Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.
  8. KONTAKTOPLYSNINGER
    1. Tennisshoppen er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via vores hjemmeside.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

      Tennisshoppen.dk
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ 

      Tlf. nr.: +45 6590 6690
      E-mail: info@tennisshoppen.dk
       
  9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside. 
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Tennisshoppen, og dine personoplysninger kan blive slettet.
Luk

Brug for hjælp?

Kontakt os på:

+45 65 90 66 90
Kundeservice
Mandag - fredag:10:00 – 16:00
E-mail

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: info@tennisshoppen.dk

Vi besvarer din e-mail indenfor 24 timer på hverdage.

Butik:

Mandag - torsdag:10:00 – 17:30
Fredag:10:00 – 18:00
Lørdag:10:00 – 13:00